yoga
yogalessen

Voor fysieke en mentale kracht en ontspanning.

kopvoeter
voor
kopvoeter
na
kopvoeter
voor
kopvoeter
na

Yoga voor FYSIEKE en MENTALE  KRACHT en ONTSPANNING.

Zowel voor beginners als gevorderden.

Elk lichaam is uniek, elke yogales is uniek.

Ik werk graag op een rustige, speelse manier met de noden van de yogi's die op dat moment in mijn yogales aanwezig zijn. 

Je lichaam en geest ontspannen, openstellen,..klaarmaken voor enkele uitdagende poses, rekken, strekken en stretchen, spierkracht en veerkracht opbouwen.. fysiek, maar ook mentaal. Balans vinden in poses, werken met spieren waar je het bestaan niet vanaf wist. Dan diep ontspannen en zo je gedachten en emoties ook even rust gunnen... thuiskomen bij jezelf, op je matje. 

Ik geef naast deze heerlijk deugddoende yoga op de mat ook Yoga in de HANGmat, HANGMATyoga of ARIALyoga.Hoe lang is het geleden dat je ondersteboven hing? Van je kindertijd? Op het klimrek? Nochtans... het doet zo'n deugd om de wereld eens op z'n kop te zetten, alles eens letterlijk en figuurlijk ANDERS te bekijken. En...inversies of omgekeerde houdingen hebben een enorm helende werking: 

INVERSIETHERAPIE:

-vermindert spanning en pijn in het lichaam 

-zorgt voor kracht en flexibiliteit, in de rug, waardoor rugklachten verminderen

-heeft een rustgevend effect op de geest

-verlaagt de hartslag natuurlijk en verbetert de bloeddoorstroming

-vergroot de aanvoer van zuurstofrijk bloed naar de hersenen`

-stimuleert een gezonde spijsvertering 

Maar we kunnen zoveel meer dan gewoon ondersteboven hangen; de Hangmat of yogaswing is een fantastisch hulpmiddel om elke yogapose nog net dat ietsje uitdagender of ontspannender te maken. Je hangt zalig ondersteund, te zweven in je yogaposes, gesteund waar je wil, waar je lichaam het vraagt, ik begeleid je doorheen de hele les. Ik pas elke pose aan aan jouw lichaam. Aan jouw noden. Voor je het weet hang je ondersteboven, als een vleermuis, te genieten van de voordelen van een kopstand, zonder de lasten van die kopstand!

Vul hieronder jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven van mijn activiteiten!

Door op VOLG MIJ! te klikken, geef je toestemming dat wij je nieuwsbrieven sturen, en we jou e-mailadres opslaan. Lees hier ons privacybeleid
contact