PlayPauze in de pers

 Het Nieuwsblad Magazine p1

Daar staan dan 2 van mijn schilderijen.. op papier gedrukt, in de weekendkrant… trots maar ook een beetje bang voor reacties. (Om het met de woorden van Erikha Badu te zeggen: ‘Keep in mind that I am an artist and I am sensitive about my shit’)

Dat ‘beetje bang zijn’ was onterecht, want zoveel heerlijke reacties, zoveel lieve woorden en zoveel mensen die de schilderijen willen kopen. (deze 2 schilderijen hebben een definitieve warme thuis gevonden) …Dank jullie wel voor de reacties en de ‘Likes’ !

Vanaf nu is er in de ARTgallery ook een mogelijkheid om je lievelingsschilderij een ‘Like’ te geven… gewoon doorklikken op de foto en LIKEN!!

 

 

liefs,

Illie , je kunstschilder op bestelling

 

PS:Wat zou je ervan denken als ik de prijzen gewoon naast de schilderijen zou zetten, zodat je enkel nog prijs hoeft te vragen voor de eventuele andere formaten.. dat maakt het voor iedereen makkelijker en duidelijker, denk ik. Niet?

art-playpauze-play-pauze-hilde-de-baerdemaeker

 

LEES OOK

Covergirl van 40: Psychologies

‘HET IS NOOIT TE LAAT OM VOOR JE DROMEN TE GAAN’ De tattoo aan de binnenkant van haar pols –…
LEES MEER

Hangmat-wat?

Last van je rug? Ook af en toe zin om te hangen, niet alleen in de zetel, maar ook aan…
LEES MEER

Boxen?!

Boxen?! Waarom boxen?? Die vraag heb ik mezelf heel vaak gesteld de laatste maanden.  Het is iets dubbel, I know.…
LEES MEER

Waarom ik zing?

interview weekendkrant HLN 18-19 november 2017 Vreugde en verdriet liggen dicht bijeen - in het geval van Hilde De Baerdemaeker…
LEES MEER
Vul hieronder jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven van mijn activiteiten!

Door op VOLG MIJ! te klikken, geef je toestemming dat wij je nieuwsbrieven sturen, en we jouw e-mailadres opslaan. Lees hier ons privacybeleid
contact
Contactformulier
instagram