Zomer vol YOGA

yoga-playpauze-play-pauze-hilde-de-baerdemaeker

De zonsondergang gaat hier en nu gebeuren…’kijk nu toch, lieverd … hoe mooi!’

 

Ik schrijf je dit vanop mijn vakantiebestemming… Den Helder, in het noorden van Nederland, op een boorscheut van Texel. We doen alsof het hier een kruising is tussen Ibiza, Thailand, Bali en Cuba… Heerlijk. De tijd en de centen niet om effectief al die andere bestemmingen rond te vliegen, gewoon een paar vrije dagen met de tweeling ervan onder muizen. Bonus. Puur genieten.

Een huisje op het strand, uitzicht op oneindig, zon, zee, warme dagen…

De maan zegt nog efkes dag aan zijn geliefde zon voor ze ondergaat en schijnt dan verder tot ze weer wakker wordt, morgenvroeg.

Over complementaire liefde gesproken.

Ik zat hier net met mijn eigenste geliefde te babbelen, bij een uitgebreid aperitief (dat per ongeluk ook het avondmaal werd) over complementair zijn en de voordelen daarvan. Hij snel, ik traag, hij plant alles perfect vooruit, ik laat de dingen graag op me afkomen zoals ze komen… Zoveel dingen waarin we verschillen, maar waardoor we mekaar zo geweldig goed aanvullen. (Want in welk hol van Pluto had ik nu gezeten zonder hem? Wat laat ik graag op mij afkomen zoals het komt? Zijn perfect geplande vakantie!)

Je kent het hopelijk wel, zo van die vakantieavonden die mogen blijven duren..

Waar je ook bent, met wie je ook praat, …laat de passie en de LOL maar stromen, de kinderen maar buiten spelen tot ze erbij neervallen en gun jezelf een deugddoende vakantie.

Ik begin aan een zomer vol geheime voorbereidingen voor supermaffe projecten voor TV, Theater en Cinema (meer nieuws daarover dit najaar!!!)

Maar de hele zomer lang geef ik ’s avonds yogales… en ik wou je graag uitnodigen,

bij deze.

 

Zin om eens een les te proberen, niet twijfelen, gewoon inschrijven!

Zonnige groetjes,

Illie

 

 

 

 

LEES OOK

Covergirl van 40: Psychologies

‘HET IS NOOIT TE LAAT OM VOOR JE DROMEN TE GAAN’ De tattoo aan de binnenkant van haar pols –…
LEES MEER

Hangmat-wat?

Last van je rug? Ook af en toe zin om te hangen, niet alleen in de zetel, maar ook aan…
LEES MEER

Boxen?!

Boxen?! Waarom boxen?? Die vraag heb ik mezelf heel vaak gesteld de laatste maanden.  Het is iets dubbel, I know.…
LEES MEER

Waarom ik zing?

interview weekendkrant HLN 18-19 november 2017 Vreugde en verdriet liggen dicht bijeen - in het geval van Hilde De Baerdemaeker…
LEES MEER
Vul hieronder jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven van mijn activiteiten!

Door op VOLG MIJ! te klikken, geef je toestemming dat wij je nieuwsbrieven sturen, en we jouw e-mailadres opslaan. Lees hier ons privacybeleid
contact
Contactformulier
instagram