Hangmat-wat?

Last van je rug? Ook af en toe zin om te hangen, niet alleen in de zetel, maar ook aan een deurpost.. jezelf   uit te rekken? Om meer plaats te maken tussen je wervels? Hoe lang is het geleden dat je ondersteboven hing? Van je kindertijd, aan de trapeze? Nochtans… het doet zo’n deugd om de wereld eens op z’n kop te zetten, alles eens letterlijk en figuurlijk ANDERS te bekijken. En…inversies of omgekeerde houdingen hebben een enorm helende werking:

INVERSIETHERAPIE:

 

-vermindert spanning en pijn in het lichaam

-zorgt voor kracht en flexibiliteit, in de rug, waardoor rug-en nekklachten verminderen

-heeft een rustgevend effect op de geest

-verlaagt de hartslag natuurlijk en verbetert de bloeddoorstroming

-vergroot de aanvoer van zuurstofrijk bloed naar de hersenen`

-stimuleert een gezonde spijsvertering

Maar we kunnen zoveel meer dan gewoon ondersteboven hangen; de Hangmat of yogaswing is een fantastisch hulpmiddel om elke yogapose nog net dat ietsje uitdagender of ontspannender te maken. Je hangt zalig ondersteund, te zweven in je yogaposes, gesteund waar je wil, waar je lichaam het vraagt, ik begeleid je doorheen de hele les. Ik pas elke pose aan aan jouw lichaam. Aan jouw noden. Voor je het weet hang je ondersteboven, als een vleermuis, te genieten van de voordelen van een kopstand, zonder de lasten van die kopstand!

praktisch:

groepsles  HANGmatyoga : (10 personen):

elke dinsdagavond van 19u30-20u30 en van 20U40 tot 21u40, in de Engelenburcht: Kruineikenstraat 5, 3150 Tildonk. (reserveer en betaal je yoga-hangmat via www.minototam.be) 14€ per les.

privéles HANGmatyoga : (1 of 2 personen)

elke maandagavond en donderdagavond van 20u tot 22u  of uitzonderlijk op afspraak overdag in de Minneveldstraat 170, 3070 Kortenberg. (MAIL om je plaats te reserveren naar info@playpauze.be) 60€ per uur, ongeacht het aantal deelnemers.

LEES OOK

Covergirl van 40: Psychologies

‘HET IS NOOIT TE LAAT OM VOOR JE DROMEN TE GAAN’ De tattoo aan de binnenkant van haar pols –…
LEES MEER

Boxen?!

Boxen?! Waarom boxen?? Die vraag heb ik mezelf heel vaak gesteld de laatste maanden.  Het is iets dubbel, I know.…
LEES MEER

Waarom ik zing?

interview weekendkrant HLN 18-19 november 2017 Vreugde en verdriet liggen dicht bijeen - in het geval van Hilde De Baerdemaeker…
LEES MEER

Zomer vol YOGA

De zonsondergang gaat hier en nu gebeuren...'kijk nu toch, lieverd ... hoe mooi!'   Ik schrijf je dit vanop mijn…
LEES MEER
Vul hieronder jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven van mijn activiteiten!

Door op VOLG MIJ! te klikken, geef je toestemming dat wij je nieuwsbrieven sturen, en we jouw e-mailadres opslaan. Lees hier ons privacybeleid
contact
Contactformulier
instagram